X
  • No products in the list
X
  • No products in the list

Martela – ajatu ja kasutajakeskne õpikeskkond

Martela koolimööbel
Martela koolimööbel - Grip Nxt toolid ja lauad, Beatbox kokkulükatav auditooriumiiste

Õpikeskkonnad on midagi enamat kui lihtsalt lauad ja toolid. Need peavad olema õppimist inspireerivad ja mitmekülgsed keskkonnad, mida saab kiiresti ja lihtsalt muuta. Kõik on võimalik! Ükskõik, kas soovitakse luua ekraanidega vaikset õpperuumi või diivanigruppidega rühmatöökohta. 

Martela koolimööbel ja -lahendused toetavad õpikeskkondades toimuvaid muutusi ning võimaldavad luua inspireeriva ja heaolu edendava õpikeskkonna erinevas vanuses ja erinevas suuruses kasutajatele. Mööbli ajatu ja kasutajakeskne disain, vastupidavad ja kvaliteetsed konstruktsioonid ning hooldamise ja puhastamise lihtsus võimaldavad luua kauakestvaid õpikeskkondi. Funktsionaalse ja mitmes asukohas kasutatava mööbli abil saab inspireerida kasutajaid uusi asju proovima ja tööd täiustama. Kokkupandavad lauad ja teisaldatav mööbel võimaldavad ruumi vastavalt vajadusele muuta.  

Õpikeskkond, mis elab ja muutub kasutajaga koos

Haridusasutuste tegevuskultuur on muutuste lainel ning õpetamis- ja õppimismeetodid järjest mitmekesisemad. Uued praktikad ja meetodid nõuavad ka uut tüüpi õpikeskkonda, mida iseloomustaks kasutajakesksus, kaasavus, mobiilsus. 

Koolid ja õpikeskkonnad on traditsiooniliselt ehitatud kestma aastakümneid. Praeguse muutuste tempo tõttu on aga raske ennustada, millal ja kuidas õpetamis- ja õppimisviisid muutuvad ning milliseid nõudmisi see õpikeskkondadele esitab. 
On oluline, et ruumi kujundus arvestaks erinevat tüüpi kasutajaid ja võimaldaks neil loomulikult töötada ja õppida. Koolid vajavad erineva suurusega rühmatööalasid, aga ka kohti, kus individuaalseks tööks eralduda. 

Martela mööblivalikust leiab õppeasutuste jaoks sobilikke toole, istmeid, laudu, kappe, akustilisi elemente ning pehmet mööblit koridori ja puhkealadele. 
Lae koolimööbli tootekataloog alla siit: 

Martela tootevalikuga saab tutvuda Intera veebilehel ning külastades Büroosalongi, kus on nii toote- kui materjalinäidiseid. 

 

Allikas ja pildid: Martela. 

Jaga postitust: