X
  • No products in the list
X
  • No products in the list

Bolia – muutus paremuse suunas

Bolia ei ole lihtsalt üks järjekordne disaintoodete ja mööblitootja, vaid nad on teel millegi parema ja jätkusuutlikuma suunas. Nende disainimaailm on inspireeritud värvikast Skandinaavia loodusest, mis on ellu äratatud andekate disainerite poolt üle maailma. Euroopa parimate meistrite käe all sündinud disain on loodud kestma, pakkudes aegumatuid tooteid ja klassikat. Bolia on inspireerival teekonnal jätkusuutlikuma disainitööstuse poole, armastades katsetada, õppides uusi asju, leides uusi lahendusi ning vähendades jalajälge ümbritseva maailma suhtes. 
Bolia visionäärid kutsuvad ennast radikaalseteks optimistideks, uskudes, et maailm muutub aegamööda paremaks ning nende loomingulised pead tegelevad pidevalt uute viiside genereerimise ja väljakutsete ületamisega. 

Vähem, aga parem 

Bolia eesmärk on teha tervislikumad, nutikamad ja rohelisemad valikud ning inspireerida kolleege, partnereid ja kliente sama tegema, jagades oma kirge, loovust ja lahendusi. Nad ei ole täiuslikud ja teevad kindlasti oma teekonnal vigu, kuid nad on ausad, avatud, positiivsed, pühendunud ja ülimalt loovad. Töötades kauge eesmärgi nimel ja kõigi keeruliste takistustega sel teel, peetakse alati silmas süsiniku jalajälje alandamist. Kõige olulisemaks on toodete pikaealisuse suurendamine, valmistades hoolikalt valitud ja sertifitseeritud materjalidest kaunilt ajatud disainid, mis on toodetud mitme põlvkonna jaoks ja inspireerides tarbijaid ostma vähem, kuid paremaid tooteid. 

Madalad tootmisjäägid 

Kõik tooted on valmistatud Euroopas vastavalt tellimustele. Selline tootmine mitte ainult ei võimalda optimeerida disainilahendusi, vaid minimeerib tarbetut raiskamist ja tarbimist toote eluea jooksul, sest tõhus toorainekasutus, lühike tarneahel ja kaunis disain kindlustab esemete kasutuse põlvkondadeks. 

Bolial ei ole suuri ladusid, mis oleks täis tolmukoguvaid tooteid! Tellitav diivan on valmistatud  soovitud suuruse, materjali ja kangaga, suurepärase viimistluse ja detailidega, mida saab vajadusel välja vahetada. Ja loomulikult kehtib toodetele 10-aastane garantii. 

Toote eluea pikendamine 

Pikaealisus on säästva tarbimise ja Bolia disainifilosoofia oluline osa – seepärast arendatakse pidevalt hooldustooteid, hooldusjuhendeid ja väljavahetatavaid varuosi, et pikendada esemete eluiga põlvkondade pikkuseks. 

Bolia diivanid on valmistatud, et kesta ja vastu pidada. Diivanite eemaldatavad katted pikendavad eluiga veelgi. Selline valik on hõlbus viis diivanit värskendada ja säilitada välimust aastat aastasse. Rääkimata sellest, et nii väheneb oluliselt kasutatud materjalide jalajärg, kuna lausa 95% tootest on taaskasutatud võrreldes täiesti uue diivani ostmisega. See muudab armastatud diivani ka suurepäraseks investeeringuks. 

Vastupidavad ja kvaliteetsed materjalid 

Disainides eelistatakse kasutada säästvamaid, kauakestvamaid ja ohutumaid materjale, nagu FSC® sertifikaadiga puit, jälgitavad nahad, EL Ecolabel ja STANDARD 100 by OEKO-TEX sertifitseeritud kangad ja palju muud.
Paljud tootemudelid on põhjalikult testitud koostöös Taani Tehnoloogiainstituudiga, et need vastaksid Euroopa ja Põhja-Ameerika standarditele ning tagaksid mööbli ohutu kasutamise ja kestvuse. 

10-aastane garantii

Andekad disainerid, oskuslik käsitöö, korralik viimistlus ja vastupidavad sertifitseeritud materjalid võimaldavad Bolial pakkuda 10-aastast garantiid igale tootele, olles ainuke ettevõte selles valdkonnas. Garantii on vabatahtlik kohustus, mis ületab tavapärase kaebuse esitamise õiguse ja mis tagab ostjale meelerahu. Bolial on hea meel pakkuda kogu mööblile ja aksessuaaridele 10-aastast garantiid mitte ainult sellepärast, et nad usuvad toodete kvaliteeti, vaid ka selleks, et ostja saaks uude esemesse investeerides end täiesti kindlalt tunda. Olgu selleks 6kohaline mooduldiivan või käsitsi valmistatud keraamiline vaas. 
Bolia professionaalsele turule suunatud kureeritud kollektsioon pakub kvaliteetset disaini koos kõigi asjakohaste sertifikaatide ja funktsionaalsustega, kiirgades samas kaunist ja lihtsat esteetikat, mille poolest Skandinaavia disainikultuur on tuntud ja armastatud. See kõik võimaldab anda 10-aastast garantiid ka professionaalse turu mööblile.  

Bolia tootenäidiseid on nii Intera Büroo- kui Kodusalongis. Kõiki tooteid saab tellida salongist, kus on nii kanganäidised ning tootekataloogid. 

Küsimuste ja soovide korral võta meiega kindlasti ühendust

Jaga postitust: