X
  • No products in the list
X
  • No products in the list

Kauaoodatud Steelcase’i töötool Karman

Istuge ja laske toolil oma tööd teha, sest see tool pakub pingutuseta parimat mugavust, ergonoomikat ja jätkusuutlikkust!  

Beyond comfort. Läbimurre mugavuses

Kuidas saab mugavus olla veelgi parem?!  Steelcase töötool Karman on spetsiaalse tekstiili ja ülimalt kerge raamiga peajagu üle juhtivatest võrgust kontori- ja töötoolidest. Karmani patenteeritud hübriidiste erineb teistest, sest integreeritud vedrustusega iste tagab maksimaalse mugavuse just nii kaua, kui istute. Ülikerge raam paindub, et välistada valulikud survepunktid, mis on levinud teiste võrktoolide puhul. 

Beyond mesh. Tutvustame Intermixi

Tooli istme ja seljatoe materjaliks on uuenduslik ja eksklusiivselt Karmani jaoks disainitud võrkmaterjal Intermix. Valikus on 14 patenteeritud värvi, mis teeb koos raamiviimistluste valikuga esteetilised valikud lõpmatuks. Ole sa börsimaakler, graafiline disainer, tätoveerija või professionaalne mängur – see tool kõnetab! 

Karman töötooli näidis on Büroosalongis olemas. Tule istu toolile ja naudi kohvi, meie tutvustame selle funktsioone, viimistluse võimalusi ning aitame valikuid langetada. 
Büroosalong on avatud E-R kella 9-18 aadressil Pärnu mnt 160d Tallinnas. 
 

Jaga postitust: