X
  • No products in the list
X
  • No products in the list

Vitra uudised – Mikado tool

Vitra Mikado tool, Plate laud, Butterfly iste
Uus tool Mikado on mugav ja mitmekülgne!

Edward Barberi ja Jay Osgerby disainitud Mikado on mõnusa olemisega tool, mis ei avalda muljet ainult oma vormi, vaid ka võrratu mugavuse poolest. Mikado disain järgib säästvat lähenemist ning mugavus on vaieldamatu! Tool on loodud nii, et ükski komponent ei ole liimitud ning neid saab vastavalt kas puhastada või välja vahetada.  Detailide lihtsa vahetamise põhimõte annab Mikadole pikaajalise mitmekülgsuse, tagades seeläbi pikaealisuse! 

„Kes meist tahaks kaua paigal istuda?
Oleme inimesed ja keskendumiseks peame saama end liigutada.
Mikado mõtestab selle kontseptsiooni ümber
ja pakub mugavust dünaamilisel ja jätkusuutlikul viisil.” 

Edward Barber ja Jay Osgerby 

Tool, mis sind liigutab

Vitra Mikado tooli disainerite sketš
Disainerite Barberi ja Osgerby sketš on kõige aluseks

Iste ja seljatugi on kaks eraldi olevat detaili, mida ühendab vedruna käituv metallist plaat. See geniaalselt lihtne istme alla peidetud mehhanism võimaldab seljatoel mugavalt kerge nurga all kalduda ehk istujaga kaasa liikuda. Sest kes tahab istuda paigal? 

Lisades veel tooli täispolsterduse, on tulemuseks kindlustatud erakordne mugavus! 

Tool, mis sobib kõikjale

Valik Mikado toole

Mikado sarjas on kaks erineva seljatoega mudelit ning võimalus luua lõputuid kombinatsioone valides kangast ja nahka arvukates värvides ning toolijalgu (alumiiniumist või  tammepuidust). Mikado sobib tõepoolest ideaalselt igasse interjööri, olgu selleks siis kodune söögituba, restoranid, hotellid või koosolekuruumid. 

Tool, mis on jätkusuutlik

Mikado tool koosneb eraldi komponentidest, mida on lihtne parandada või vahetada

Mikado koosneb suures osas taaskasutatud materjalidest. Üksikuid komponente, sealhulgas katteid, saab kergesti puhastada, parandada või asendada, pikendades sel viisil tooli eluiga.  Mikado kasutusaja lõpus saab kõik osad ringlusse võtuks või õigeks utiliseerimiseks eraldada. Katted ei ole liimitud ega klammerdatud ning isegi porolooni saab istmepadja toest ja seljatoest eraldada.

Mikado tooli mõlemad mudelid on nüüd Büroosalongis. Tule istuma! 


Allikas: pildid ja info vitra.com

Jaga postitust: