X
  • No products in the list
X
  • No products in the list

Kuidas muuta suveööd veelgi õdusamaks?

Fermob Balad ja Aplo valgustid

Juhtmevabade ja kaasaskantavate led-lampide kollektsioon laiendab nii sise- kui välistingimustes elamise piire. Intera valikust võib leida Fermobi juhtmevabade valgustite sarjad nagu Balad ja Aplô

Balad

Õuevalgustite sarja Balad lambid on käepidemega trendikad tooted, meenutades veidi kõrvaklappide komplekti.
See valgusti on kerge, nutikas ja UV-kindel, mis meeleldi kodus ringi reisib – terrassil, aia sügavustes, lambijala küljes, maas või riputatuna.
Balad toob endaga kaasa parima mugavuse ja modernsuse: LED-tehnoloogia, nupust juhitav kaks heleduse seadistust (50% ja 100%) ja kolm värvitemperatuuri seadistust – küünlatüüpi soe valge (2300°K), neutraalvalge (4000°K) ja jahe valge (6000°K).
Balad ei pea olema vooluvõrku ühendatud – see vastab IP44 (väliskasutus) ja IK10 (löögikindlus) standarditele, seda saab laadida USB-kaabliga (komplektis 2m juhe) ja sellel on suurepärane aku tööiga (kuni 16 tundi). Balad on saadaval kahes mõõdus (kõrgus 25 või 38cm), seega sobib see suurepäraselt erinevaks kasutuseks ja ruumi. Käepide on saadaval kas bambusest või värvitud alumiiniumist (mitmeid ilusaid värve). Lisavalikuna saab juurde valida osta kõrge lambijala. 
Disainer Tristan Lohner

Aplô

Aplô H24 lamp on hädavajalik akutoitega valgustuslahendus, mis vastab igale vajadusele. Sise- või välistingimustes – sellel lambil kõik olemas! 
Disainer Tristan Lohner lööb Aplô lambiga taas laineid. See pole tavaline juhtmevaba akutoitega lamp – see on täieõiguslik omaette valgustuskontseptsioon, nutikate funktsioonidega trendikas ese, mis näeb välja nagu midagi koomiksist. Aplô H24 lamp on täis loomingulisi ja leidlikke omadusi, sest kasutajasõbralikuks ja intuitiivseks loodud juhtmevaba lamp pakub mitmekülgsust igaks elujuhtumiks ja kellaajaks. 
Aplô lamp on tõeline kameeleon, mis maskeerub omakorda taskulambiks, dekoratiivlambiks, laua- või põrandalambiks, rippvalgustiks ja isegi seinavalgustiks. Mobiilne valgusti on eelkõige mõeldud kasutamiseks välitingimustes, kuid see ei tähenda, et seda ei võiks ka sisetingimustes kasutada.
Õrna ja mängulise disaini taga peitub võimas 70 Lm LED-valgusti, millel on kaks heleduse seadistust (50% ja 100%) ja kaks värvitemperatuuri valikut: jahe valge (6000°K) ja soe valge (3000°K). Lamp töötab laadimiste vahel 7–15 tundi. Alumiiniumist varre, 100% polüestrist UV-vastase pulbervärviga ja polüetüleenist kupliga pakub see silmapaistvat löögikindlust (IK 10) ja kaitset lõhkumise eest (IP 54).
Lisavõimalusena saab juurde valida seinakinnituse, magnetilise aluse või riputusrihma.
Disainer Tristan Lohner

Tekkis huvi? Tooteid saab näha nii Büroo- kui Kodusalongis. Võta ühendust ja uuri, milliseid mudeleid ja värve meil kohe olemas on. Kui on vaja tellida, siis anname infot ka selle kohta. 

Prantsuse õuemööbli tootja Fermob valmistab välitingimustesse sobivat mööblit ning valgusteid nii koduaedade kui välikohvikute ja avalike õueruumide tarbeks. Laia valikuga tooteportfellist leiab nii ultramodernset kui üheksateistkümnenda sajandi hõnguga mööblit, mille seob üheks tervikuks Fermobi pühendumus värvidele – metalsed, matid või säravad – Fermobi 24 värvi loovad isikupäraseid aedu, terrasse ja rõdusid. Juhtmetest vabastatud kaasaskantavate led-lampide kollektsioon laiendab sise- ja välistingimustes elamiste piire.

Jaga postitust: