X
  • No products in the list
X
  • No products in the list

Messireis – Salone del Mobile.Milano 2024

Disaini- ja mööblimess Salone del Mobile.Milano 2024 (foto: Salone del Mobile.Milan)
Sel kevadel juba 62. korda toimunud Salone del Mobile.Milano on iga disainihuvilise oodatuim sündmus! Nii planeeriski Intera kaheliikmeline turundusmeeskond 16. ja 17. aprilli päevad tihedalt kohtumisi ja tegevusi täis, et valdkonna uudistega kurssi viia. Anname ülevaate partnerite väljapanekutest ja milliseid uudistooted tähelepanu püüdsid.  

Mogg

Itaalia mööblitootja MOGG 2024. aasta uued tooted (foto: tootja)

MOGGi väljapanek jääb meelde tervikliku ja läbimõelduna. See bränd suudab jätkuvalt üllatada täiusliku tootedisainiga. Näiteks valgusti ORBIT, mille valgusallikaid saab trossi mööda liigutada; NORA tugitool, mille disain meenutab abstraktset ja utoopilist, peaaegu muinasjutulist maailma; multifunktisionaalse kasutuse ja sambalaadse disainiga LA DORI riiul-vitriinkapp. 

punt

Itaalia mööblitootja punt presenteeris disainer Monica Armani kollektsiooni DUNE (foto: tootja)

punt jagas väljapaneku pinna kaheks – presenteerides nii välimööbli kontseptsiooni Ombra by punt, uut mööblit siseruumidesse kui ka koostööd firmaga Crevalo.
Välimööbli silmapaistvamaks tooteks oli tiigipuust ja pealt käsitööna valmistatud keraamiliste plaatidega kaetud kummutid ATRIO. 
Disainer Monica Armani DUNE kollektsioon toob elutuppa loodusest inspireeritud elegantsi. Kummuti, diivanilaudade või tugitooli värvid saab valida interjööri sobivad. Boonuseks on toodete funktsionaalsus, näiteks kummut on kahelt poolt avatav, tugitool aga pöörleval alusel. 

punt toetab sellist uuenduslikku projekti nagu CREAVALO. Ettevõte, mille eesmärgiks on luua väärtust jätkusuutlikkuse ja tugeva keskkonnateadlikkuse kaudu, arendades elegantseid ja funktsionaalseid disainielemente.  Kõik kollektsioonis olevad tooted on valmistatud jäätmepõhistest materjalidest, nii tekstiili- kui ka autotööstusest.  See koostöö on tõestuseks, et jäätmed ei ole jäätmed, vaid taaskasutust ootav tooraine. 

Walter Knoll

Walter Knolli ajutine showroom Breras Milanos
Walter Knolli showroom Breras Milanos (foto: tootja)

Saksa mööblitootja Walter Knoll presenteeris tooteid Milano vanalinnas asuvas ajutises showroomis. Väljapanek oli tõeliselt inspireeriv, impulsse andsid nii eriline valgustus, lendlevad kangad, videoinstallatsioonid seinale, muusikaline taust ja muidugi tooted.
Uued tooted Ison voodi, Oki lauake voodi või diivani kõrvale, paindpuidust Osuu tool kinnitasid järjekordselt kõrget disaini ja tootmise taset. 

Jäi midagi silma? Tule küsi tooteid Interast! 


Fotod: Intera, Salone del Mobile.Milano, Mogg, punt, Walter Knoll. 

Jaga postitust: