X
  • No products in the list
X
  • No products in the list

Vitra uudised – talv 2023/2024

Uus hooaeg toob kaasa ka uuendusi Vitra mööbli- ja sisustustoodete klassikute maailmas. 

Vitra Eames Lounge Chair & Ottoman
Eames Lounge Chair ja ottoman (Charles & Ray Eames, 1956)

Eames Lounge Chair ja ottoman nüüd kangast polsterdusega 

Charles ja Ray Eamesi üks peamisi eesmärke puhketooli loomisel oli ülim mugavus. Katsetati nii nahka kui kangast. Pärast Lounge Chairi turuletoomist aastal 1956, oli kangaga kaetud versioon saadaval aga vaid lühikest aega ning seda toodeti loetud eksemplarid. 
2023. aastal toob Vitra taas turule Nubia kangast polsterdusega Eames Lounge Chairi. Buklee kangas Nubia on elava välimusega pehme tekstiil, mis annab mööbliikoonile sooja ja hubase ilme ning tunde. Toolikatted on eemaldatavad. Nubia kangas on saadaval 11 värvitoonis. Kangaga lamamistoolid tarnitakse uues pakendis – tavalise kilekoti asemel pakitakse see puuvillasesse kangasse. 
Vitra Home laud, Aluminium Chair EA 104, lauakell Tripod, Terracota lillepott XL
Eames Aluminium Chair EA 104 (Charles & Ray Eames, 1958)

Eames Aluminium ja Soft Pad Group nüüd kangast polsterdusega 

Aluminium Chair ja sellega seotud Soft Pad Chair kuuluvad kahekümnenda sajandi kõige olulisemate mööbliesemete hulka. Need toolid on kerge ja elegantse välimusega ning aastakümneid on nende ikooniline kuju olnud paljude maitsekalt sisustatud kodude, kontorite ja koosolekuruumide tunnusmärgiks. Vitra on tootnud Aluminium ja Soft Pad Groupi toole sama kõrge kvaliteediga aastakümneid ning kasutab endiselt praktiliselt sama tootmis- ja montaažiprotsessi, mille algselt töötas välja Eamesi büroo, välja arvatud mõned kohandused tänapäevaste tehniliste näitajatega. Tänu erakordselt kõrgele kvaliteedile, annab Vitra neile toodetele 30aastase garantii. 

Pärast seda, kui Vitra on aastakümneid tootnud ikoonilisi Eames Aluminium ja Soft Pad toole ainult koos nahkkattega, tutvustab Vitra nüüd valikut kangaid: Laser RE, Track ja Cozy 2. Kangas loob mitte ainult ilme suurepärasest mugavusest, kuid annab toolidele pingevaba ja kutsuva koduse välimuse, eriti kui riidest katted on kombineeritud musta pulbervärviga kaetud metallosadega. 

Vitra Prismatic lauad
Prismatic Table (Isamu Noguchi, 1957)  

Prismatic Table 

Prismatic Table geomeetriline vorm on valmistatud kolmest volditud alumiiniumlehest, mis on kaetud kvaliteetse pulbervärviga. Üheskoos loob see kolmejalgse ja kuusnurkse plaadiga laua, mis peegeldab traditsioonilisi Jaapani paberi voltimise tehnikaid. Sellest ongi disainer Isamu Noguchi abilaua jaoks inspiratsiooni ammutanud. Laua erinevad hallid toonid moodustavad rühmitades kaleidoskoopilised mustrid. 

Täpsema info saamiseks toodete ja hindade kohta võtke meiega ühendust  +372 650 7570 või intera@intera.ee 
Ootame kõiki ka salongidesse – Pärnu mnt 160d või Poordi 3, Tallinn. 

Jaga postitust: