X
  • No products in the list
X
  • No products in the list

Framery uued kabiinid – parem koht ja viis töötamiseks

Framery uued kabiinid 2024
Uued ja nutikad kabiinid (vasakult) - Six, Four, One ja One Compact

Kontorikabiinide turuliider Framery on välja toonud täiesti uue põlvkonna nutikad kabiinid, mis on loodud tööpäeva lihtsamaks muutmiseks, pakkudes privaatseid, kuid täielikult toimivaid ruume, mida on lihtne broneerida ja kohandada iga kasutaja vajaduste ja eelistustega. Lubage esitleda (pildil olev järjekord) – Six, Four, One ja One Compact

Jättes kõrvale traditsioonilised kontori koosolekuruumid ja varasemad helikindlad kabiinid, pakuvad Framery uued ja  uuenduslikud kontorikabiinid kasutajatele suuremat kasulikkust, on jätkusuutlikumad, hoiavad oma väärtust aja jooksul ja maksavad vähem kui nendega asendatavad mudelid. Neljast nutikast ja täiustatud tehnoloogiaga kabiinist koosnev perekond paneb turul paika selle, mis on töökohal võimalik, makstes vähem kui eelmiste põlvkondade tooted.
Kaugtöö tempokas kasv, ulatuslik digitaalne integratsioon ja nihe paindlikuma töökeskkonna suunas on kõikjal kontoritele tugevat mõju avaldanud. Hübriidtööga saavutatud autonoomia ja mugavus on kaasnenud kasvava autonoomia ja mugavuse sooviga ka kontoritingimustes. 

Framery Six kabiin, valge
Hübriidtöö keskkond kontoris - koostööala kõrvuti kabiiniga

“Need globaalsed väljakutsed on kiirendanud töökohtade arengut. Kõikjal on kontorid täis hübriidmeeskondi ja tööpäevad on täis virtuaalseid koosolekuid. See peegeldab põhjapanevat nihet meie ettekujutusest tööst ning on tekitanud nõudluse käepäraste ja professionaalsete interjööride järele, mis konkureeriksid kodukontori omadega,” ütleb Framery tegevjuht Samu Hällfors.

Uued nutikad kabiinid põhinevad Framery One’il – maailma esimese videokõnede jaoks optimeeritud moodulil, mis toodi turule 2021. aastal. Uuenduste liikumapanevaks jõuks on kasutajakogemuse parandamine ja töökohast põhjustatud ebamugavuse vähendamine. Hällfors nendib: “On aeg värskendada, kuidas me kontorist mõtleme. Enam ei piisa lihtsalt töötamise koha pakkumisest. Framerys juhatame sisse uue kontoridisaini ajastu, mis põhineb kasutajate vajadustel ja mille lõpptulemuseks on kõrge jõudlusega töökoht.”  

Luues nutikamaid kabiine

Nutikama kontorikabiini ehitamise nimel asus Framery uurima võimalusi uute tehnoloogiate loomiseks ja oma toodetes kombineerimiseks kvaliteeti või mugavust ohverdamata. Väljakutse oli luua tasakaal klassikalise Framery inseneritöö, jätkusuutliku hanke- ja tootmistavade ning uute täiustatud funktsioonide vahel, mis toetavad kaasaegset tööd. Uued nutikad kabiinid pidid sisaldama kõiki Framery toodete põhifunktsioone – A-klassi heliisolatsiooni, valdkonna juhtivaid ventilatsioonikiirusi ja video jaoks optimeeritud valgustust. Ja kindlasti Frameryt määratlevaid disainistandardeid, nagu ergonoomiline mööbel ja värvikombinatsioonid, mis aitaksid kabiinidel teistest eristuda. 

Framery One Compact kabiin, tumeroheline
Framery kabiinid sobivad igasse kontorisse!

Uutel Framery nutikatel kabiinidel on kohanduv õhuvool ja eelseadistatud valgustusrežiimid virtuaalsete kõnede ja fookustöö jaoks. 4G-ühendus võimaldab automaatset üle õhu tarkvarauuendust ja integreeritud broneerimisfunktsiooni. Framery on välja töötanud ka funktsioone, nagu täiustatud kohaloleku tuvastamise tehnoloogia, adaptiivne ventilatsioon ja sisseehitatud kontoriheli maskeerimissüsteem (ing. k soundmasking), mis taustal märkamatult töötavad. Kõrge eraldusvõimega 8-tolline puutetundlik paneel võimaldab kasutajal oma eelistatud seadistusi juhtida. Framery nutikate kabiinide paindlikkust veelgi laiendades saab uusi kabiine sünkroonida kontoriga laiemalt Framery töökohatehnoloogiate komplekti kaudu, mis sisaldab Framery Connect andureid, mida saab lisada olemasolevatesse tööruumidesse (kabiinidesse või traditsioonilistesse koosolekuruumidesse), Connecti analüütikasse ja Framey rakendusse. 

Iga nutikabiini mudel on mitmekülgselt kohandatav – nii tellimisfaasis kui ka toote eluea jooksul. Valikus on üle 3000 võimaliku värvikombinatsiooni. Tehnoloogiat, mööblit ja korpuse sees olevaid materjale saab muuta ja täiendada just siis kui vaja, koos õhu kaudu toimuvate tarkvaravärskendustega, mis pakuvad lisafunktsioone ja tootetäiustusi ka tulevikus. 


Lühidalt. Kabiinide standardvarustuses on järgmised funktsioonid:

  • 8” puutetundlik ekraan
  • kasutusandmete kogumine
  • kohanduv valgustus ja ventilatsioon
  • videokõne valgustus
  • hõivatuse andurid
  • 50% suurem õhuvool
  • Framery kontori heli maskeerimissüsteem ( ingl. k sound masking)
  • integreeritud kalender
  • 100% eluea lõppedes taaskasutatav
Uued Framery kabiinid nüüd Büroosalongis. Võta ühendust müügimeeskonnaga ja küsi personaalset pakkumist! 

Jaga postitust: