X
  • No products in the list
X
  • No products in the list

Kirjeldus

Nimi ütleb kõik. Tootenimi Yonda pärineb inglisekeelsest sõnast beyond, sest see mööbliese läheb tõesti nii palju kaugemale. Neunzig° disainistuudio tõlgendas arhetüüpset avara korpusega tooli ümber nii, et luua uuenduslik sari, mis vastab tänapäeva ja homse maailma vajadustele. Yonda on mugavate toolide perekond, millel on palju disainivõimalusi sobitudes nii kodudesse kui ka töökohtadesse. Valides istumise ja kombineerides seda soovi korral  polsterdusega ning valides sobivad jalad, saab toota terve rida toole. Need toolid sobivad ideaalselt söögilaudade juurde kodudesse, konverentsi- ja koosolekulaudade taha töökohal, raamatukogudes, hotellides ja kohvikutes, kodukontorites või tööruumides.

Tänu skulpturaalse välimusega käetugedele, mis kaarduvad allapoole, näeb biokomposiitmaterjalist istumiskestaga tool suurusest hoolimata kerge ja dünaamiline välja. Isegi polstrita versioon on erakordselt mugav. Viltpadja, istmepolsterduse või sisemise polsterdusega on see aga veelgi parem. Vajadusel on istmepolstril ka eristatav Y-kujuline õmblus, mis viitab tootesarja nime esitähele.

Valida saab nii istumiskesta värvi, erinevaid polsterdusi ja jalgu. Yonda sarjas on erinevate jalgadega toole:
– 4 metalljalga
– 4 tammepuidust jalga
– 4haruline metalljalg
– 4haruline metalljalg ratastel
– 5haruline metalljalg ratastel, kõrgusreguleeritav

Yonda disain, materjalid ja pinnaviimistlus peavad silmas ringmajanduse kontseptsiooni. Väga põhjalikku infot leiab vahekaardilt Failid lisatud brošüüridest.

 

Lisainfo

Bränd

Disainer

Brošüür

PDF 7,1 MB

Brošüür - Yonda 320, 322

PDF 8,1 MB

DWG

ZIP 3,1 MB