X
  • No products in the list
X
  • No products in the list

S6

Lisainfo

Bränd

Bränd

Kirjeldus

Paindlik S6 pakub kõiki funktsioone, mis aitavad tooli sobitada istuja keha mõõtmete ja proportsioonidega. Sellel toolil on võimalik reguleerida  istme kõrgust, istme sügavust või seljatoe kõrgust. Ergonoomika on reguleerimise küsimus!

Istme ja seljatoe kõrgtehnoloogiline võrk annab toolile stiilse ja kerge välimuse. See kohandub kehaga nagu teine ​​nahk, neelab raskusi ja tagab alati suurepärase hingavuse. Tooli lisavalikus on kangast vahetatavad istmepadjad. Neid on lihtne kinnitada. Kuna seljatoe- ning istmepadi on eraldi, saab ka värve kombineerida. Tooliraami värvivalikus on valge, hall, must.

Tõeliselt silmapaistva disainiga on S6 elegantsed rattad. Spetsiaalne kuullaagritehnoloogia muudab need avatuks ja seega optiliselt läbipaistvaks. Rattad sobivad kõvadele ja pehmetele põrandakatetele ning on varustatud koormusest sõltuvate piduritega, et tagada maksimaalne ohutus.

moll investeerib keskkonnasõbralikesse materjalidesse ning toodetesse, mis kestavad. Tootel ning osadel ja tarvikutel on 5-aastane garantii.

moll müüb pigem uue mööbli igaveseks kui igavesti uut mööblit!

Lisainfo

Bränd