X
  • No products in the list
X
  • No products in the list

Light Cognitive

Lisainfo

Bränd

Kirjeldus

Light Cognitive valgustid jäljendavad pea täiuslikult päikesevalguse spektri muutumist päeva jooksul ja toovad loodusliku valguse ja avaruse interjööri ka siis,  kui looduslikku valgust napib. Valgusinstallatsioonid toovad õue sisse ja iga pimedamgi ruum võib tunduda katusekorterina.

Light Cognitive valgustid on eritööna valmivad arhitektuursed valguslahendused, mille suurust, kuju ja omadusi (näiteks suvine valgus, horisondi valguskuma imiteerimine) on võimalik vastavalt tellija soovidele kohandada. Light Cognitive suudab taasesitada inimkeskset loomulikku valgust LED-uuendusega, mis järgib looduse ööpäevarütmi, vähendades klaustrofoobiat ja väsimust, tuues pimedatesse ruumidesse valgust ja rõõmu.

ESTEETIKA – loomulik ja sujuv lõpmatu eraldusvõimega valgusgradient, mis loob selge taevavaate kõigis selle toonides koidikust õhtuhämaruseni.

TERVIS – õige valgus õigel ajal, et parandada erksust, kognitiivset jõudlust, taastumist ja und.

KONTROLLER – võimaldab reguleerida kõiki ruumi sisseehitatud valgusaspekte, kõik alates automatiseeritud päevatsüklist kuni valitud staatiliste stseenideni. Seadista õhtusöögipidudeks staatiline päikeseloojang, energia ammutamiseks Alpi keskpäev või päikesetõusuaeg, mis põhineb lennuväsimuse haldamisel.

Lisainfo

Bränd